PARTNERS HOME TICKETS MEDIA
DURF JIJ DE UITDAGING AAN? DOE MEE
 STEUN HET RODE KRUIS
TIJDEN
TIJDVAK
11:00 - 13:30
13:30 - 15:30 IEDERE 5 MINUTEN ZULLEN 30 DEELNEMERS STARTEN.
STARTEN
IEDERE DEELNEMER SCHRIJFT ZICH IN VOOR EEN GEWENST TIJDVAK. BEGIN JANUARI VOLGT JOUW EXACTE STARTTIJD PER MAIL
WE RADEN IEDERE DEELNEMER AAN OM ZICH MINIMAAL 30 MINUTEN VOORAFGAAND AAN JE STARTTIJD, AAN TE MELDEN.
GOODIEBAG
IEDERE DEELNEMER KRIJGT BIJ AANMELDEN EEN GOODIEBAG.
BENIEUWD WAT ER ALLEMAAL IN DE GOODIEBAG ZIT? HOUD DAN DE SITE EN FACEBOOK IN DE GATEN!
RODE KRUIS
HET RODE KRUIS IS VOOR DE EDITIE VAN 2017 ALS MAATSCHAPPELIJK PARTNER UITGEKOZEN. DE GEHELE OPBRENGST VAN RUNNING DEAD KOMT TEN GOEDE AAN HET RODE KRUIS!
WAT IS RUNNING DEAD
NA VELE SUCCESSEN IN AMERIKA ZAL OP 21 JANUARI 2017 VOOR HET EERST EEN ZOMBIERUN PLAATS VINDEN IN NOORD NEDERLAND. RUNNING DEAD IS EEN OBSTACLE FUN RUN, WAARBIJ DEELNEMERS NIET ALLEEN HET UITDAGENDE PARCOURS AFLEGGEN, MAAR OOK UIT HANDEN VAN DE ZOMBIES PROBEREN TE BLIJVEN. LUKT HET JOU HET PARCOURS TE DOORSTAAN EN NIET GEPAKT TE WORDEN? DAN MAG JE JEZELF MET TROTS EEN SURVIVOR NOEMEN!
TICKETS
EEN TICKET VOOR RUNNING DEAD KOST €17,50 PER PERSOON HIERVOOR KRIJG JE NIET ALLEEN EEN ONVERGETELIJKE ERVARING, MAAR OOK EEN LEUKE GOODIEBAG. LOOP JE SAMEN MET 9 VRIENDEN? KOOP DAN EEN GROEPSTICKET EN BETAAL SLECHTS €15,00 PER PERSOON. TICKETS VOOR RUNNING DEAD KOOP JE EENVOUDIG ONLINE.
DE RUN
RUNNING DEAD IS EEN OBSTACLE FUN RUN VAN 5 KILOMETER WAT NIET ALLEEN OP HET VOORMALIG SUIKERUNIE TERREIN PLAATS VINDT, MAAR OOK IN DE OUDE FABRIEK. TIJDENS DE LOOP ZULLEN DE DEELNEMERS VERSCHILLENDE OBSTAKELS TEGEN KOMEN. INFORMATIE OVER DE ROUTE EN DE OBSTAKELS VIND JE
SUIKERUNIE TERREIN
DE LOCATIE VAN RUNNING DEAD IS HET VOORMALIG SUIKERUNIE TERREIN IN GRONINGEN. VOOR HET EERST ZAL EEN SPORTEVENEMENT PLAATSVINDEN OP DIT TERREIN. HET TERREIN OP ZICH IS AL EEN UNIEKE BELEVING, IN COMBINATIE MET RUNNING DEAD ZAL DIT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING WORDEN. MEER INFORMATIE OVER DE LOCATIE VIND JE
NOG GEEN TICKETS? KOOP ZE HIER HIER HIER
© HILL EVENTS